Bursa’da trafiğe çıkacaklar dikkat! Bu yollar bugün kapalı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün (çarşamba) Bursa’da eski stat alanında yapacağı miting dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Bursa’da trafiğe çıkacaklar dikkat! Bu yollar bugün kapalı

Bugün saat: 10.00’dan itibaren Merinos Kavşağı’ndan Stadyum Kavşağı arası iniş ve çıkışı ile Beşikçiler arası Çekirge gidiş istikametleri araç trafiğine kapatılacak. T1 (İpekböceği) hattı da çalışmayacak.

Çekirge Caddesi’nden Stadyum Kavşağı’na geliş kısmı, (Beşikçiler ile Stadyum Kavşağı arası) geliş istikametine göre trafiğe kapalı olacak. Bu istikametten gelişler Hamzabey (Çelikpalas Otel) kavşağından Muradiye istikametine verilecek.

Altıparmak- Çekirge istikametinde araçlar, Stadyum Kavşağı’ndan geliş şeridine aktarılarak, Beşikçiler Kavşağı’na kadar bu şeridi kullanacak. Gençosman Kavşağı – Fevziçakmak Caddesi- 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Meydanı- Altıparmak Çıkış – Cemalnadir Caddesi – Atatürk Caddesi – İnönü Caddesi ve Ankara Yolu güzergâhlarında, geçişler esnasında kısa süreli araç ve yaya trafiğine kapatılacak.

Sürücüler mitingi süresince İstanbul yolu, İzmir yolu, Avrupa Konseyi Bulvarı, 11 Eylül Bulvarı, Mudanya yolu, Ankara yolu ve Eğitim Caddesi istikametlerini kullanabilecekler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X