Bursa’da trafolara seçim bakımı

Bursa’da seçimlere yaklaşılırken elektrik hatlarında ve trafolarda olası arızaların önüne geçmek için bakım çalışması yapılıyor. Merkez Osmangazi, Nilüfer ve Yıldırım ilçelerinin 42 mahallesinde 7 saatlik bakım Bursa’yı karanlığa gömdü.

Bursa’da trafolara seçim bakımı

Uludağ Elektrik Dağıtım tarafından Merkez Osmangazi, Nilüfer ve Yıldırım ilçelerine elektrik veren hatlar ve trafoların genel bakımı gece saatlerinde gerçekleştiriliyor. 

Saat 00.30 ile 07.30 saatleri arasında Osmangazi ilçesi’nde Emek, Adnan Menderes, Geçit, Fatih Sultan Mehmet, Zekai Gümüşdiş, Nilüfer Köy,Yeni Bağlar, Akpınar, Hamitler, Bağlarbaşı,Yeni Karaman, Adalet, Hürriyet, Şehreküstü, Altıparmak, Aktarhüssam, Şehabettinpaşa, İntizam, Selimiye, Yahşibey, Kuruçeşme, Reyhan, Hocahasan, Kiremitçi, Doğanbey, Kırcaali, Tayakadın, Tuzpazarı, Orhanbey, Alacamescid, Hocaalizade, Tahtakale, Nalbantoğlu, Demirtaşpaşa, Kayhan, Ahmetpaşa, Ebuishak, Ulu Mahalle, Hacı İlyas, Osmangazi Mahalleleri ile Kapalıçarşı bölgelerine, Nilüfer ilçesi’nde Karaman, Odunluk Mahalleleri ile Mudanya ve İzmir Yolu güzergahlarında 7 saat süreyle elektirik verilmiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X