Bursa’da üç ilçede su kesintisi

BUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle Mudanya, Gemlik ve Karacabey’de su kesintisi yapılacağı bildirildi.

Bursa’da üç ilçede su kesintisi

BUSKİ Genel Müdürlüğü’nün açıklamasına göre, 19 Kasım Cumartesi, 00.30 ile 20.30 saatleri arasında Mudanya’nın Altıntaş Mahallesi, Adalet Konakları, Çamlıbel Mevkii, Kızılay Kampı civarı, Yeşil Vadi evleri ve civarı ile Gemlik’in Kurşunlu, Kumsaz Mahalleleri Hara Askeri Veteriner Okulu ve civarında su kesintisi yapılacak.

 

KARACABEY’DE SU KESİNTİSİ

Öte yandan 19 Kasım Cumartesi günü saat 08.00 ile 20 Kasım Pazar günü saat 23.30 arasında da Karacabey’in Abdullahpaşa, Canbalı, Drama, Emirsultan, Esentepe, Garipçe, Gazi, Hamidiye, Hüdavendigar, Karacaahmet, Mahmuriyet, Mecidiye, Nasrettin, Runguçpaşa, Saadet, Selimiye, Sırabademler, Tabaklar, Tavşanlı, Yeni ve Yenice Mahalleleri ile civarında su kesintisi yapılacağı bildirildi. Çalışmanın erken tamamlanması durumunda, şebekeye su belirtilen zamandan daha önce verilebileceği için vatandaşların duyarlı olmaları istendi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X