Bursa’da ünlüler geçidi

Önceki akşam Bursa’da gerçekleşen Dedemin Fişi filminin özel gösteriminin yanısıra çeşitli mekanlardaki konserler ünlü sanatçıları sevenleriyle buluşturdu.

Bursa’da ünlüler geçidi

FIRAT TORAMAN-RIDVAN DEMİR

 

Bursa, önceki akşam birbirinden ünlü isimleri ağırladı. Güldür Güldür programının ünlü oyuncuları yeni filmleri ‘Dedemin Fişi’nin özel gösterimi içn Korupark AVM’de hayranlarıyla buluşurken, Funda Arar ve Levent Yüksel ise gecenin ilerleyen saatlerinde farklı mekanlarda konser verdi. Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan ise Gülben Ergen’le yaptığı evlilikten dünyaya gelen çocukları Atlas, Ares ve Güney’le birlikte Merinos AKKM’deki gösterilerini izledi. 

KARİYERİMİN BAŞLADIĞI ŞEHİR

Ekip arkadaşlarıyla birlikte ‘Dedemin Fişi’ filminin gösterimi için Korupark AVM’ne gelen ünlü oyuncu Alper Kul, Bursa’nın kendisi için çok özel bir şehir olduğunda bahsetti. Ekran kariyerine adım attığı ilk dizisi ‘Kınalı Kar’ı Bursa’da Cumalıkızık’ta çektiklerini hatırlatan Kul, ‘Bursa kariyerimin başladığı şehir. Bu açıdan burayı çok seviyorum’ dedi. 

Funda coşkusu

Pop müziğin güçlü sesi Funda Arar, önceki akşam Bursa Suare’de sevenleriyle buluştu. Kırmızı şık kıyafetiyle adeta büyüleyen Arar, gece boyunca alkışlarla ödülendirildi.

 

Bir Levent klasiği

Bursa’yı adeta ikinci adresi haline getiren usta ses Levent Yüksel ise  Jolly Joker’de sahneye çıktı. Büyük ilgi gördüğü gecede eski ve yeni parçalarını seslendiren Levent Yüksel’e hayranları da eşlik etti. 

Uludağ’da sömestr tatili

 

Türkiye’nin en büyük dans gruplarından Anadolu Ateşi de önceki akşam Merinos AKKM’de Bursalılarla buluştu. Gösteriye çocukları Atlas, Ares ve Güney’le birlikte gelen Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, dün ise sömestr tatilini geçirmek için Uludağ’a çıktı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X