O anlar kamerada! Bursa’da unutkanlığın faturası…

Bursa’nın Gürsu ilçesinde, camı açık unutulan park halindeki hafif ticari araçtaki paraları çalarken güvenlik kamerasınca görüntülenen şüpheli gözaltına alındı.

O anlar kamerada! Bursa’da unutkanlığın faturası…

Yenidoğan Mahallesi’nde gece park ettiği aracından 16 bin 200 dolar bulunan çantasının çalındığını fark eden A.B. (49), polise ihbarda bulundu.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından çevredeki bir güvenlik kamerasının kayıtlarını izleyen ekipler, zanlının T.M. (23) olduğunu belirledi.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ile Gürsu Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, T.M’yi 14 bin 650 dolarla yakaladı.

Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliğinde işlemleri tamamlanan T.M, adliyeye götürüldü. Ele geçirilen 14 bin 650 dolar ise A.B’ye teslim edildi.

Kamera kayıtlarında, T.M’nin sokaktan geçtiği sırada camının açık olduğunu fark ettiği aracın yanına yaklaşıp para dolu çantayı çaldığı görülüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X