Bursa’da uyuştucu çetesinin müşteri defteri ele geçirildi

Bursa’da, Yıldırım Suç Önleme ve Araştırma Ekiplerinin düzenlediği operasyonda, 220 gram metamfetamin, 5 adet ruhsatsız tabanca, yüklü miktarda para ve uyuşturucu satın alan kişiler için tutulan hesap defteri ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 4

Bursa’da uyuştucu çetesinin müşteri defteri ele geçirildi

HAKAN GÖNÜL / OLAY

Olay, Yıldırım ilçesi Duaçınarı Mahallesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Yıldırım Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, Duaçınarı Mahallesi’nde bir iş hanının en üst katında, ”Çeçen” çete lideri ve arkadaşlarının uyuşturucu ticareti yaptığını tespit etti.

Ekipler, gece saatlerinde, önceden belirlenen adrese operasyon düzenledi.

Şüpheliler, polis ekiplerine fark ederek iş hanının kapısını kilitledi. Polis, şüphelilerin kapıyı açmamasıyla, 4 katlı binaya tırmanarak içeri girdi.

Terasta saklanan, ”Çeçen” lakaplı çete lideri H.S.(34), arkadaşları E.A.(32), İ.A.(32) ve R.Y.(37) gözaltına alındı. İş hanında ve şüpheliler üzerinde yapılan aramalarda 220 gram metamfetamin, 5 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet bıçak ve hassas terazi ele geçirildi.

POLİS EKİPLERİ, ÇELİK KASAYI AÇINCA ŞOKE OLDU

İş hanının en üst katına düzenlenen operasyonda, polis ekipleri çevreyi didik didik aradı.

İş yerinde bulunan çelik kasayı açan polis, 5 bin lira nakit para ele geçirdi. Öte yandan kasanın içerisinde, uyuşturucu madde satın alan kişilerin ismi, kaç gram uyuşturucu satın aldığı, kaç para ödediği ve borçlarının yazdığı bir hesap defteri bulundu.

Ele geçirilen uyuşturucu, silah, para ve hesap defteri, incelenmek üzere emniyete götürüldü.

Gözaltına alınan 4 şüpheli, emniyetteki ifadelerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X