Bursa’da uyuşturucu cinayeti sanıkları adliyeye sevk edildi

Bursa’da, kendilerine zorla uyuşturucu sattırdığı öne sürdükleri 46 yaşındaki Metin Yıldırım’ın başına 5 el ateş ederek öldüren 2 zanlı, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bursa’da uyuşturucu cinayeti sanıkları adliyeye sevk edildi

Hakan Gönül

 

Olay, dün akşam saatlerinde merkez Yıldırım İlçesi Otrabağlar Mahallesi Çinici Sokak’ta meydana geldi. Ömer A. ile Recep Ö., kendilerine uyuşturucu madde sattırdığını iddia ettikleri Metin Yıldırım ile buluştu. Burada Ömer A. ile Recep Ö., Metin Yıldırım’a, artık uyuşturucu satmayacaklarını söyledi. Durum üzerine Metin Yıldırım ile 2 genç, tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ömer A. belindeki silahı çıkarıp Yıldırım’ın başına 5 el ateş etti. Ömer A. ile Recep Ö. olay yerinden kaçtı. Metin Yıldırım, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, 2 şüpheli, olay yerine yakın bir caddede kaçarken polis ekipleri tarafından yakalandı.

”ARTIK UYUŞTURUCU SATMAK İSTEMİYORDUK, TEHDİT ETTİ”

Cinayetin ardından, kısa bir süre içerisinde gözaltına alınan Recep Ö., ile Ömer A., cinayet büro amirliği ekipleri tarafından sorgulandı. Silahı ateşleyen Ömer A., burada verdiği ifadede, “Uzun bir süredir, Metin Yıldırım’ın bize temin ettiği uyuşturucu maddeleri satıyorduk. Ama başımıza bir bela alacağımızı düşündük. Artık satmayacağımı söylemek için dün akşam mahallede buluştuk. Recep ile beraber, ortaklığı bozacağımızı söyledik. Ama Metin Yıldırım, çok sinirlendi. Bizi polise şikayet etmek ile tehdit etti. Bende ruhsatsız olan tabancamı çıkartarak, başına ateş ettim. Daha sonra Recep ile beraber kaçmaya başladık.” sözlerine yer verdi.  2 şüpheli, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

MAKTÜL, SAHTE KİMLİK KULLANIYORMUŞ

Başına isabet eden 5 kurşun ile hayatını kaybeden 46 yaşındaki Metin Yıldırım’ın işsiz olduğu, kısa bir süre önce ‘Tehdit’ suçundan cezaevinden çıktığı, daha öncede ‘Uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan ceza yattığı bildirildi. Metin Yıldırım’ın, kullandığı kimliğin sahte olduğu, T.C., numarasının kendisine ait olmadığı ve kimliğinde fotoğrafının bulunmadığı öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X