Bursa’da uyuşturucu hayat karatmaya devam ediyor

Uyuşturucu madde kullanımının önü alınamıyor. Her gün çok sayıda insan madde kullandığı için ya tedavi altına alınıyor ya da hayatını kaybediyor.

Bursa’da uyuşturucu hayat karatmaya devam ediyor

Kayhan Mahallesi’nde uyuşturucu kullandıktan sonra fenalaşan B.B. (20) çevredeki vatandaşlar tarafından olay yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansı ile Bursa Muradiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Şuuru kapalı olduğu belirlenen B.B.’nin ifadesi henüz alınmazken Cumhuriyet Savcısı olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Anadolu Mahallesi’nde devriye gezen Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise durumu şüpheli görülen Ş.S.’nin (28) üzerinden 0,88 gram ağırlığında uyuşturucu madde buldu. Yavuz Selim Polis Merkezi Amirliği’ne götürülen şüpheli hakkında, “Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak” suçundan işlem yapıldığı açıklandı.

Bursa’da geçtiğimiz Cuma günü 20 yaşındaki Yusuf U.’ın sentetik uyuşturucu maddesi (bonzai) kullandıktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X