Bursa’da uyuşturucu operasyonları

Bursa’da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce il genelinde farklı 2 operasyon düzenlendi. Operasyonlarda gözaltına alınan 2 kişi adliyeye sevk edildi.

Bursa’da uyuşturucu operasyonları

BÜLENT CİVANOĞLU / OLAY

Bursa’nın Osmangazi ilçesi Atıcılar Mahallesinde gelen ihbar üzerine uyuşturucu madde satın almak suçundan  yakalanan E.Ç. ve E.A isimli şahısların üzerinden bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Konu ile ilgili devam eden çalışmalarda bu kişilere uyuşturucu sattığı anlaşılan A.Y. iisimli şahıs yakalandı.

Şahsın üzerinde, iş yeri ve ikameitinde yapılan aramada ekilmiş vaziyette çok sayıda hint keneviri bitikisi, bir mikar sentetik kannabinoid maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait fişekler ele geçirildi.

Yapılan ayrı bir çalışmada ise Osmangazi ilçesi Soğanlı Mahallesinde uyuşturucu madde satın almak suçundan yakalanan Y.A. isimli şahsın üzerinden bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Konu işile ilgili devam eden çalışmalarda şahıslara uyuşturucu sattığı anlaşılan R.O. isimli şahıs yakalandı. Şahsın ikametinde yapılan aramalarda 55 gr gelen sentetk kannabinoid maddesi,7.4 graö metamfetamin öaddesi ile 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Her iki olayda yakalanan 5 şahıstan E.Ç, E.A. be Y.A. isimli şahıslara uyuşturucu madde bulundurmak ve satın almak suçundan adli işlem yapıldı.

A.Y ve R.O isimli şahıslar ise 2313 sayılı kanuna muhalefet suçundan ve uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alındı. Şahlıslar adli makamlara sevk edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X