Bursa’da uyuşturucu operasyonları: 9 gözaltı

Bursa’da düzenlenen üç ayrı uyuşturucu operasyonunda 9 kişi yakalandı.

Bursa’da uyuşturucu operasyonları: 9 gözaltı
Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Nilüfer ilçesi Üçevler Mahallesi’nde durdurdukları otomobilde bir miktar esrar ele geçirdi. Otomobilde bulunan M.S’yi gözaltına alınan ekipler, evinde de arama yaptı. Çeşitli düzeneklerle Hint keneviri yetiştirildiği belirlenen ikamette, 375 gram esrar, 38 kök Hint keneviri, 1 hassas terazi ve 1 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Yıldırım ve Osmangazi ilçelerinde uyuşturucu satışı yaptığı öne sürülen şüphelilerin ikametlerine de operasyon düzenleyen ekipler, G.Ö, B.E, S.K, H.Ö, A.A. ve G.A’yı gözaltına aldı. Evlerde yapılan aramalarda bir miktar sentetik kannabinoid ile esrar bulundu.

Uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen N.A. ve R.B’nin bulunduğu otomobili Beşyol mevkisinde durduran polis ekipleri, araçta 487 gram metamfetamin ele geçirdi ve şüphelileri gözaltına aldı.

Şüpheliler M.S, G.Ö, B.E, S.K, H.Ö, A.A, G.A, N.A. ve R.B. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X