Bursa’da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Bursa’da narkotik ekiplerinin düzenlemiş olduğu operasyonda 115 gram metamfetamin, 260 gram esrar, 35 adet extacy hap ile 5 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Operasyonda 3 kişi gözaltına alınırken, iki hafta önce uyuşturucu ticareti suçundan gözaltı

Bursa’da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Bülent CİVANOĞLU/OLAY

Edinilen bilgiye göre Bursa Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi’ne bağlı narkotik ekipleri, merkez Osmangazi ilçesi Yahşibey Mahallesi’nde bir süre önce operasyon düzenlenen evde, yeniden uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisine ulaştı. Gece saatlerinde eve operasyon düzenleyen polis, evde yaptığı aramalarda 115 gram metamfetamin, 260 gram esrar, 35 adet extacy hap ile 5 gram sentetik uyuşturucu ve hassas terazi ele geçirildi.

8 AYLIK HAMİLE KADIN 2 HAFTA ÖNCE DE GÖZALTINA ALINMIŞTI

Operasyonda, Erdem A., Uğur Y.,  ve 2 hafta önce yapılan operasyonda gözaltına alınan, daha sonra adliyede serbest kalan 8 aylık hamile Yeşim Deniz K., gözaltına alındı. 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X