Bursa’da uyuşturucu operasyonu: 8 gözaltı

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde narkotik polisi tarafından yapılan iki ayrı uyuşturucu operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı.

Bursa’da uyuşturucu operasyonu: 8 gözaltı

Edinilen bilgiye göre, Osmangazi ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen M.K. ve M.T. isimli şahısları yakalayan narkotik ekipleri araçta yapılan aramada paketlenmiş halde bir miktar metamfetamin maddesi ele geçirdi.
 
Aynı ilçede yapılan bir diğer operasyonda ise kullanmak için uyuşturucu madde satın almak ve bulundurmak suçlarından 5 kişi yakalandı. Şahısların üzerilerinde yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Soruşturmayı derinleştiren ekipler bu 5 kişiye uyuşturucu maddeyi sattığı belirlenen B.S. isimli kişiyi yakaladı.

B.S.’nin üzerinde ve otomobilinde yapılan aramada satışa hazır bir miktar sentetik kannabinoid maddesi ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. 

Yakalanan 8 kişiden 5’i hakkında kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak suçlarından adli işlem yapılırken, M.K.,M.T. ve B.S. ise uyuşturucu ticareti yapmak suçlarından adliyeye sevk edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X