Bursa’da uyuşturucu operasyonu! Alfa’dan yine kaçamadılar

Bursa’da Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi’ne bağlı Narkotik ekipleri, uyuşturucu ticaretinin yoğun olduğu ve Roman vatandaşların yaşadığı Anadolu Mahallesi’ne huzur operasyonu düzenledi. Narkotik köpeği ‘Alfa’nın da kullanıldığı operasyond

Bursa’da uyuşturucu operasyonu! Alfa’dan yine kaçamadılar

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi’ne bağlı Narkotik ekipleri, uyuşturucu ticaretinin yoğun olduğu ve Roman vatandaşların yaşadığı merkez Yıldırım ilçesi Anadolu Mahallesi’nde huzur operasyonu gerçekleştirdi. Operasyonuna, narkotik ekiplerinin yanı sıra, motorlu yunus ekipleri ve asayiş ekipleri de destek verdi. Polis ekipleri, mahallenin 5 ayrı noktasından eş zamanlı olarak sokaklara girdi. Burada şüpheli şahısları durduran polis ekipleri, üst araması ve GBT sorgulaması yaptı.

Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi’ne bağlı Narkotik Köpeği ‘Alfa’ da operasyonda kullanıldı. Alfa, çöp kutuları, moloz yığınları, yeşil alanlar ve hurda otomobiller üzerinde arama yaptı. Alfa, hurda bir otomobilin altına gizlenmiş 10 gram bonzaiyi buldu. Ekipler, önceden tespit ettikleri 2 eve de girerek arama yaptı. Yapılan aramalarda 45 gram bonzai, 8 extacy hap ile 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X