Bursa’da uyuşturucu satıcılarına operasyon!

Bursa’da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün uyuşturucu madde ticareti yapan, kullanan ve bulunduran şahıslara yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Bursa’da uyuşturucu satıcılarına operasyon!

Bülent Civanoğlu / OLAY

Osmangazi ilçesi Yeni Yalova Yolu üzerinde bir iş yerine yapılan baskında, uyuştucu madde ticareti yaptığı tespit edilen G.Y. ve Z.A. ile uyuşturucu madde satın aldığı ve bulundurduğu tespit edilen C.G. ve Y.A. yakalandı. İş yerinde yapılan aramada 56 gr metamfetamin, 7 gram esrar, iki adet tabanca ve bu tabancılara ait 17 adet fişek ele geçirildi.

Yine Yıldırım ilçesi Elmasbahçeler Mahallesinde kullanmak için uyuşturucu madde bulundurduğu anlaşılan Ö.T. ve M.K. isimli şahıslar yakalandı. Şahıslara ait araçta ve üzerlerinde yapılan aramalarda bir miktar metamfetamin maddesi ele geçirildi. Konu ile ilgili devam eden çalışmalar neticesinde de uyuşturucuyu temin ettiği belirlenen A.Ş. ve U.G. yakalandı. Şahıslara ait araçta ve üzerlerinde yapılan aramalarda 49 grm metamfetamin, 5 adet ecstacy hap, 1 adet tabanca ve bu tabancaya ait 14 adet fişek ele geçirildi. 

Yürütülen 2 ayrı operasyon neticesinde yakalanan toplam 8 şahıstan C.G., Y.A., Ö.T. VE M.K. hakkında uyuşturucu madde bulundurmak suçundan işlem yapıldı. G.Y., Z.A., A.Ş. VE U.G ise emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X