Bursa’da uyuşturucu şebekesi çökertildi

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Ekipleri Narkotim, Motorize, Sokak Timleri ve Alfa’nın da içinde bulunduğu operasyonda uyuşturucu şebekesi çökertildi. Operasyonda, aralarında elebaşının da olduğu 9 kişi tutuklandı.

Bursa’da uyuşturucu şebekesi çökertildi

HAKAN GÖNÜL / OLAY

Bursa’nın Yıldırım ilçesine bağlı Beyazıt Mahallesi Kartal Sokak’ta uzun süredir yapılan incelelerin ve takibin sonucunda Uyuşturucu ile Mücadele ekipleri düğmeye basarak şafak operasyonu gerçekleştirdi. Önceden belirlenen çok sayıda ikamet, mahalle ve otomobillere baskın yapan ekipler, aralarında elebaşının da bulunduğu Ş.T., R.A., H.G., V.K., İ.K., S.B., C.A., Y.T., H.K.’yi, gözaltına aldı.

Narkotik köpeği Alfa’nın büyük rol oynadığı baskında yapılan aramada, 50 kg esrar, 250 gram sentetik uyuşturucu, 150 adet ectasy hap, 1 adet hassas terazi, 1 adet esrar öğütücü, 1 adet naylon paketleme cihazı, 1 adet pompalı tüfek, 1 adet otomatik av tüfeği, 5 adet tabanca, 6 adet kısa sarjör, 3 adet av tüfeği ele geçirildi.

İlk olarak emniyete getirilerek ifadeleri alınan şüpheliler, daha sonra sağlık raporu için hastaneye götürüldü.

2’si kadın 9 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanma talebi adliyeye sevk edildi. Şüpheli kadınlardan biri, emniyetten adliyeye götürülürken gazetecilerin bir sorusu üzerine “Tatile gidiyoruz” dedi.

HEPSİ TUTUKLANDI

Adliyeye sevk edilen 9 kişi, savcılıktaki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X