Bursa’da uyuşturucuya 21 tutuklama

Bursa uyuşturucu ticareti yapan kişilerin yakalanmalarına yönelik operasyon kapsamında 22 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan 21’i tutuklandı.

Bursa’da uyuşturucuya 21 tutuklama

Bursa Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda 22 zanlının gözaltına alındığı, adliyeye sevk edilen zanlılardan 21’inin ise tutuklandığı kaydedildi.

Açıklama şöyle;

Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerimizce, ilimiz genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların tespiti ve yakalanmalarına yönelik yapılan planlı operasyon kapsamında,

12.11.2014 ile 04.02.2015 tarihleri arası Yıldırım ilçemizde bulunan (6) mahallede yapılan çalışmalarda, uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen (22) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış ve bu şahıslardan (21)’i sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanmıştır.

04.02.2015 ile 15.03.2015 tarihleri arası yine Yıldırım ilçemizde yapılan diğer bir çalışmada ise (24) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, bu şahıslardan (3)’ü sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanmıştır.

Operasyonda yapılan aramalarda,

55,3 gram uyuşturucu esrar maddesi,

3,3gram uyuşturucu sentetik kannobinoid maddesi,

25 adet uyuşturucu ecstasy hap ele geçirilmiştir. 

 

18-19.03.2015 günü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerinden oluşan 165 personel ve 36 araç ile Bursa il merkezinde bulunan 18 ayrı adrese yönelik düzenlenen operasyonda, (22) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış ve ikametlerde yapılan aramalarda (48) adet uyuşturucu ecstasy hap ele geçirilmiştir. 

İlimizin huzur ve güvenliği için çalışmalarımız devam edecektir.

Basına ve kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

 

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü

Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X