Bursa’da uyuşturucuya bir kurban daha!

Bursa’da arkadaşının evinde birlikte uyuşturucu içtiği iddia edilen 56 yaşındaki Fikret Sezen, hayatını kaybetti. Ev sahibi olan ve beraber uyuşturucu içtiği arkadaşı İlknur Y. (36) ise olay yerinden kaçtı.

Bursa’da uyuşturucuya bir kurban daha!

Hakan GÖNÜL

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Mollarap Mahallesi Cambul Sokak’ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre daha önceden uyuşturucu madde bulundurmak suçundan kaydı bulunan İlknur Y., ile arkadaşı 56 yaşındaki Fikret Sezen, İlknur Y.’nin evinde birlikte uyuşturucu madde kullandı. Bir süre sonra istifra eden Fikret Sezen yere yığılarak hayatını kaybetti. Bu sırada ev sahibi olan ve beraber uyuşturucu kullanan İlknur Y.’ye durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirerek olay yerinden kaçtı. 

 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Fikret Sezen’in öldüğünü tespit ederken polis ekiplerinin evde yaptığı incelemede uyuşturucu madde ele geçirildi. Sezen’in cansız bedeni Bursa Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayı ihbar ederek kaçan İlknur Y.’yi yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X