Bursa’da uzman çavuşun sır ölümü!

Bursa’da uzman çavuş olduğu öğrenilen bir kişi, çöplük yakınındaki bir zeytinlikte ölü bulundu.

Bursa’da uzman çavuşun sır ölümü!

HAKAN GÖNÜL

Üç yıl önce uzman çavuş olarak Şırnak’a giden Muhammed İncebacak (25) geçtiğimiz hafta sonu izine Bursa’da bulunan ailesinin yanına geldi. İzini biten İncebacak Şırnak görev yerine dönmek için evden çıktı. Fakat üç gün geçtikten sonra ailesini görev yaptığı yerdeki komutanı arayarak gelmediğini söyledi. 

 

Bursa’nın Emek Adnan Menderes Mahallesi’nde bulunan çöplük yakınındaki bir zeytinlikte çiftçilerin bulup ihbar ettiği olayda hayatını kaybeden maktulün uzman çavuş olduğu ortaya çıktı. Aileside üç gün önce evden çıktığını belirtti. Muhammed’e ulaşamayan ailesi kayıp ihbarında bulundu. Muhammed İncebacak ise dört gün sonra zeytinlik tarlasında tarla sahiplerinin zeytin toplamaya gelmesiyle ağacın dibinde hareketsiz yatan birini görmesiyle polisi aradı. Olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Olay yerinde yapılan incelemede maktül Muhammed İncebacak karnından bir giriş çıkışın olduğu ve çenesinden giren kurşun deliğine rastlandı. Kendine ait olduğu düşünülen beylik tabancası ise beş metre ileride bulundu. 

 

Muhammed’in cesedi ölüm sebebin belirlenmesi için adli tıp morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

 

SOSYAL MEDYADAN SIR DOLU NOT

 

Sosyal medyada geçtiğimiz ay yayınladığı fotoğrafın altında ise paylaştığı not: “Başladığın işi kendin bitiremezsen başkası noktayı koyar” dikkat çekti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X