Bursa’da vahşet!

Patronunu satırla öldürdükten sonra cesedi 12 parçaya bölen camcı gözaltında…

Bursa’da vahşet!

Oktay KAYALAR

Ailesinin 10 Ekim’den beri haber alamadığı Savaş Yavuz’un (32) hunharca bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. 

Başaran’da camcılık yapan Yavuz, beş aydır yanında çalışan Hasan Göçmen (46)  tarafından satırla öldürüldü. İki çocuk babası olan Göçmen, Savaş Yavuz’u öldürdükten sonra cesedi 12 parçaya ayırdı. Cesede ait parçaları sonra da Osmangazi ilçesinin Avdancık yakınlarında ormanlık alana attı. Polis vahşi cinayetin ardından Antalya’ya giden Hasan Göçmen’i sorguya alınca  korkunç olay ortaya çıktı.

 

Suçunu itiraf edip cesedi attığı yerleri polise gösteren Hasan Göçmen 10 Ekim gecesi patronuyla kendisinin Başaran Mahallesi’ndeki evinde otururken alkol yüzünden tartıştıklarını, bu sırada öfkelenerek elindeki satırla Savaş Yavuz’u öldürdüğünü itiraf etti.

Ekipler Avdancık yolundaki ormanlık alanda yaptıkları incelemede insan  kemiklerine rastladı. Cesedi beş ayrı noktaya attığını söyleyen Hasan Göçmen’in gösterdiği yerlerde bulunan ve Savaş Yavuz’a ait olduğu sanılan kemikler incelenmek üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na götürüldü.

Soruşturma devam ediyor.

Kaynak: www.olay.com.tr

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X