Bursa’da vurguna polis darbesi!

Orhangazi’de kendisini kamu görevlisi olarak tanıtan kişilerin hesabına 26 bin 500 lira havale etmeye giden şahsı polis son anda dolandırılmaktan kurtardı.

Bursa’da vurguna polis darbesi!

Edinilen bilgiye göre, 64 yaşındaki S.B.’yi cep telefonundan arayan ve kendini polis olarak tanıtan dolandırıcılar, ‘Cep telefonun dinleniyor. Dinleme işleminin sona ermesi için vereceğimiz hesaba 26 bin 500 lira yatırman gerekiyor” dedi. Bunun üzerine paniğe kapılan S.B.’yi 26 yaşındaki oğlu G.B. de engel olamadı. S.B. bir bankanın Orhangazi’deki şubesine giderek kendisine verilen hesap numarasına 26 bin 500 lira para yatırdı. Babasını ikna etmekte güçlük çeken G.B. ise polisi arayarak durumu anlattı.

VURGUNA POLİS DARBESİ

Olayı haber alan Orhangazi Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hemen harekete geçti. Paranın yatırıldığı banka şubesine gelen ekipler öncelikle yatırılan paranın karşı hesaba ulaşmasını engelledi. Banka tarafından bloke edilen paradan sonra polis, hesap numarasından yola çıkarak dolandırıcıların peşine düştü. Öte yandan, 26 bin 500 lira parasını dolandırıcılara kaptırmaktan son anda kurtulan S.B. ve oğlu G.B. de Emniyet Müdürlüğü’ne giderek ifade verdi.

Polis, olayla alakalı tahkikat başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X