Bursa’da yaşlı kadını dolandırdı, İzmir’de yakalandı

Mudanya’da, kendini ‘ savcı’ olarak tanıtarak 81 yaşındaki E.Ü. adlı kadını 110 bin lira para ve 60 bin lira değerindeki ziynet eşyasını alarak dolandıran 23 yaşındaki M.K. İzmir’de yakalandı. M.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bursa’da yaşlı kadını dolandırdı, İzmir’de yakalandı

Mudanya’da yalnız yaşayan E.Ü.’yü telefonla arayan dolandırıcı, kendisini ‘savcı’ olarak tanıtarak, yaşlı kadına kimlik bilgilerinin terör örgütü tarafından kullanıldığını söyledi. Korkuya kapılan E.Ü. evde bulunan 110 bin lira para ve 60 bin lira değerindeki ziynet eşyasını dolandırıcının istediği yere bıraktı. Daha sonra gerçeği anlayan E.Ü.’nün şikayette bulunduğu Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlattı. 

M.K.’nın kimliğini belirleyen polis, İzmir’de bulunan şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

Mudanya’ya getirilen ve ifadesinin ardından mahkemeye çıkarılan M.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklanan M.K.’da yaşlı kadından dolandırdığı para ve ziynet eşyaları çıkmadı. Polisin para ve ziynet eşyalarının bulunması için soruşturmayı sürdürdüğü bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X