Bursa’da yeni dizi

Bugüne dek pek çok dizi ve sinema filmine ev sahipliği yapan Bursa, şimdilerde ‘Ömrüm Sessiz Bir Çığlık’ın çekimlerine sahne oluyor. İlk bölümü Ulucami’deki şehit cenazesi sahnesiyle başlayan dizide ünlü isimler var.

Bursa’da yeni dizi

Mart ayında ekranlarda

Başrollerini Tolga Sarıtaş, Leyla Feray, Dila Danışman, Özgül Kavruk, Burak Sergen, Bülent Çolak ve Güven Hokna’nın paylaştığı ‘Ömrüm Sessiz Bir Çığlık’ adlı dizinin çekimleri dün başladı. İlk sahneleri Ulucami’de gerçekleşen dizide oyuncular bir şehit cenazesi için kamera karşısına geçti. Mart ayında ekranlara gelecek olan dizi Bursa’nın zengin ailelerinden birinin veliahtı olan Ejder (Tolga Sarıtaş) ile piyanist Nağme’nin (Leyla Feray) aşkını ve devamında gelişen ilginç olayları konu alıyor.

Özgül Kavruk: Çekime başladık ama…

Dizide Cemile Yetinmez karakterine hayat veren Özgül Kavruk, senaryoya güvense de dizinin daha başlamadan bitebileceği ihtimali üzerinde durdu. Kavruk, ‘Geçen yıl yaptığımız ‘Hatasız Kul Olmaz’ bile dördüncü bölümde yayından kalktı. Haliyle bu dizi için de endişem var’ diye konuştu. 

Burak Sergen: Oyuncu kadromuz muhteşem

Önceliğinin müzik ve tiyatro olmasına rağmen diziye güçlü oyuncu kadrosu nedeniyle ‘evet’ dediğini açıklayan Burak Sergen, ‘Aslında dizi oyunculuğuna pek sıcak bakmıyorum. Ama birlikte rol alacağım isimleri duyunca ben de bu işte olmak istedim’ dedi. 

Bülent Çolak: Şimdi kendimi göstereceğim

ÇBugüne dek komedilerle dikkat çeken Bülent Çolak, ilk kez dram oynayacağı için oldukça heyecanlı. Sette arkadaşımız Mahmut Durgut’un sorularını yanıtlayan Çolak, ‘Geniş Aile’deki Ulvi karakteriyle komedi üzerime yapıştı. Fakat şimdi dramda da iyi bir oyuncu olduğumu kanıtlayacağım’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X