Bursa’da yeni kamp ve karavan park projesi!

Pandemi döneminin öne çıkardığı karavan hayatı artık Bursa’da da yaşanabilir olacak… Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, yeni gelişmeyi bugünkü köşesinde duyurdu…

Bursa’da yeni kamp ve karavan park projesi!

Aydın, yazısında şu bilgileri verdi:

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı BEBKA’nın bu üç kentte tarımdan hayvancılığa, sanayiden turizme kadar bir çok alanda hibe kaynak vererek bölgesel kalkınmaya katkı sağladığını biliyoruz.

Özellikle kırsaldaki kalkınmaya destek anlamında gelen projelerin büyük bölümünün BEBKA’dan onay aldığını söyleyebiliriz.

Bu minvalde daha önce yapımına büyük katkı verdikleri Harmancık Belediyesi’nin Eko Turizm Tesisleri’nden sonra şimdi ilçenin kamp karavan alanı projesine de BEBKA mali kaynak sağlayacak.

Gelişmeyi Harmancık Belediye Başkanı Yılmaz Ataş duyurdu.

Ataş, 107 başvuru arasında projelerinin onaylanmasına destek veren başta Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş olmak üzere BEBKA Genel Sekreteri Zeki Durak’a ve Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu başkan ve yöneticilerine teşekkür etti.

Başkan Ataş, ilçedeki eko turizm faaliyetlerinin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla desteklenen projenin uluslararası standartlarda hayata geçirileceğini de vurguladı.

Eko Turizm Tesisleri’nin ilçenin gelişimine yaptığı katkı yadsınamaz. Ulusal çapta ödüller alan proje Harmancık’ın adının ülke genelinde duyulmasını sağladı. Kamp karavan alanıyla bunun daha da pekişeceğine inanıyoruz.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X