Bursa’da yılbaşı akşamı 4 bin polis görev yapacak

Bursa Valisi İzzettin Küçük, yılbaşı akşamı 4 bin civarında polisin görev yapacağını açıkladı. 

Bursa’da yılbaşı akşamı 4 bin polis görev yapacak

Vali İzzettin Küçük, yılbaşı akşamı alınacak güvenlik tedbirleri ile alakalı açıklamalarda bulundu.

2017 senesini bitirdiklerini ifade eden Küçük, “Bir kaç gün sonra 2018 yılına giriyoruz. 2016 15 Temmuz’unun ardından 2017 yılı toparlandığımız, acılarımızı sardığımız ve üzerine hamle yaptığımız, performansımızı yükselttiğimiz bir yıl oldu. Özel ve kamu sektörünün yatırımlarının çok önemli ölçüde arttığı bir yıl oldu. 11 aylık ihracat rakamlarımız 13 milyarı geçti. Aralık rakamları geldiğinde göreceğiz. 14 milyarı devirip, 15 milyara gidiyoruz. İstihdamda da önemli bir artış oldu. Kapanan şirket sayısı 930 iken, açılan şirket sayısı 3 bin 700. Bütün bu rakamlar Bursa’nın hamle yılı, gelişme yılı, yükselme yılı olarak adlandırabiliriz. Pek çok projenin de yürüdüğü ve artık 2019’da bitme aşamasına gelecek. İzmir otobanı 2018 sonunda hizmete girecek. Ayrıca hızlı tren 2019 yılında hizmete girecek. Şu anda çalışmaları devam ediyor. Şehir hastanesi ve pek çok hastane 2018 ve 2019 yıllarında hizmete girecek. Bütün bunlar bizim geleceğe ümitle bakmamıza vesile olan işler. Ben Bursa halkının yeni yılını tebrik ediyorum. Sevdikleriyle, aileleriyle nice mutlu yıllar yaşamalarını diliyorum” dedi.

“Bütün personelin izinleri kaldırıldı”

Yılbaşı akşamı alınacak tedbirlerle alakalı konuşan Küçük, şunları söyledi:

“Yılbaşı akşamı ve gündüzü ile ilgili olarak yarından itibaren çok güçlü şekilde sahada olacağız. Vatandaşlarımızın yılbaşını huzur içerisinde geçirmesi için bütün personelin izinleri kaldırıldı. Hepsi şehir merkezinde görev yapacak. Hastanelerimizde ve itfaiye personelimizde gerekli tedbirler alındı. Yılbaşı akşamı 4 bin civarında polis görev alacak. Kırsal alanda da jandarmamız görev yapacak.”

Küçük, Uludağ’da da bugünden itibaren kontrol, arazi içerisinde güvenlik teşkilatı ile AFAD, UMKE ve JAK gibi güçlü arama kurtarma ekiplerinin görev yapacağını açıkladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X