Bursa’da yılın düğünü

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bu kez kendi oğlunun nikahını kıyarken farklı bir heyecan yaşadı.

Bursa’da yılın düğünü

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen törende Ömer Altepe ve Ayşe Merve Burkay’ın nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe kıydı. Çiftin şahitliklerini ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi yaptı. 

EN KÖTÜ GÜNÜNÜZ BU GÜNKÜ GİBİ OLSUN…

Başkan Altepe’den evlilik cüzdanını alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Altepe ve Burkay ailelerini tebrik etti. Mutlulukların paylaşıldıkça çoğaldığını fakat kötü günlerde de sabredildikçe bunların mutluluğa dönüştüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Çıktıkları uzun yolculukta iyi yetişmiş gençlerimizin bu ülkede oluşturacağı güçlü aileler, güçlü bir millet olmamızın da yolunu açacaktır. En kötü günleri bugünkü gibi olsun’ dedi.

FIRAT TORAMAN

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X