Bursa’da yol verme kavgasında kan aktı

Bursa’da yol verme meselesi yüzünden çıkan tartışmada bir kişi yaralandı.

Bursa’da yol verme kavgasında kan aktı

BÜLENT CİVANOĞLU / OLAY

Bursa’nın Yıldırım ilçesi Kurtoğlu Mahallesi’nde yolda yürüyen bir kişi, bir sokaktan servis minibüsüyle yola çıkmaya çalışan Erbil Engin (29) ile yol verme meselesi yüzünden tartışmaya başladı.

 

Tartışmanın büyümesi üzerine şüpheli sırt çantasındaki tabancayı çıkararak, minibüs içinde oturan Engin’e 2 el ateş ederek, onu bacaklarından vurdu. Zanlı olayın ardından hiçbir şey olmamış gibi bölgeden uzaklaştı.

 

Yaralı Engin, çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Muradiye Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürüldü.

Öte yandan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri şüphelinin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

 

Olay anları çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Görüntülerde şüpheli ile Engin’in tartışması, zanlının çantasından çıkardığı tabancayla Engin’i vurarak olay yerinden uzaklaşması yer alıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X