Bursa’da yürek burkan dram

Küçükbalıklı Mahallesi’nde Suriyeli eşi ve 40 günlük bebeği ile yaşam mücadelesi veren inşaat işçisi Mehmet Demir, kendisine uzatılacak yardım elini bekliyor.

Bursa’da yürek burkan dram

SEYİT GÜNDOĞAN 

 

Son iki yılda başına gelmedik talihsizlik kalmayan Demir için kötü günler, evinde çıkan yangınla başladı. Evinin büyük bölümü yanan Demir, kısa süre sonra da çalıştığı inşaatta düşünce çalışamaz duruma geldi. Ancak Demir asıl darbeyi ise eşinden gördü. Terk edilen Mehmet Demir, bir süre tek başına yaşadıktan sonra Suriyeli bir kadınla hayatını birleştirdi. 

Bir süre sonra da Suriyeli eşinden bebek sahibi olan Mehmet Demir, başta ilk evliliğinden olan iki kızı, akrabaları ve komşuları tarafından dışlandı. Rahatsızlığı nedeniyle çalışamayan Demir, Suriyeli eşi ve 40 günlük bebeği ile büyük bölümü yanmış olan evinin tek göz odasında yaşam savaşı veriyor. 

Yetkililerden yardım bekleyen Demir, “Çaresiz ve zor bir durumdayım. Tüm mercilere başvurdum ancak bana verilen sözler tutulmadı. Devletin gönderdiği kömür bitti. Soğukta yaşıyoruz. Hayırseverlerin ve yetkililerin yardımlarını bekliyorum.  İyileşmem için biraz daha süre lazım. Çalışmak istiyorum ama şu ana çalışamıyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X