Bursa’da Zafer bayramı coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu Bursa’da; Büyükşehir Belediyesi’nin Umut Akyürek ile Oktay Ertuğrul ve Yıldırım Belediyesi’nin düzenlediği Tan konserleriyle doruğa ulaştı.

Bursa’da Zafer bayramı coşkusu

ACILARINI SAHNEDE UNUTTU

Şanlı destanın 95. yılı Bursa’daki konserlerle renklendi. Büyükşehir Belediyesi tarafından Nilüfer’de düzenlenen konserde ünlü çift Umut Akyürek ve Oktay Ertuğrul, seslendirdikleri türküler ve Türk sanat müziği eserleriyle Bursalılara keyifli bir akşam yaşattı. Kısa süre önce geçirdiği sakatlık nedniyle bacağından ameliyat olan Oktay Ertuğrul, acılarını Bursa’da unuttuğunu söyledi.

BİNLERCE SEVENİYLE SÖYLEDİ

Yıldırım Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında ise  ünlü popçu Tan’ı sevenleriyle buluşturdu. Kaplıkaya Cazibe Merkezi’nde düzenlenen konsere binlerce Bursalı Tan, Yıldırım’da bulunmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade ederken organizasyonun yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X