‘Bursa’da Zaman’ Mudanya Tahir Ağa’ya taşınıyor

Bursa’ya dair en güzel görüntülerin yer aldığı ‘Bursa’da Zaman 4 Mevsim Fotoğraf Sergisi’, 9 Haziran-31 Temmuz tarihleri arasında Mudanya Tahir Ağa Hamamı Kültür Merkezi’nde görülebilecek.

‘Bursa’da Zaman’ Mudanya Tahir Ağa’ya taşınıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından BUFSAD’ın katkılarıyla gerçekleştirilen ‘Bursa’da Zaman Fotoğraf Yarışması’ geçen yıl kentin, kış, güz, bahar ve yaz mevsimlerini fotoğraflara yansıtmış ve dereceye giren eserlerin sahipleri ödüllendirilmişti. Bursa’nın 4 mevsiminden en güzel görüntülerin yer aldığı sergi, yarışmadan sonra Ressam Şefik Bursalı Sanat Galerisi’nde sanatseverlerin beğenisine sunulmuştu. ‘Bursa’da Zaman 4 Mevsim Fotoğraf Sergisi’, 9 Haziran Perşembe (YARIN) gününden itibaren de Mudanya’da sanatseverlerle buluşuyor. Bursa’nın tarihi, doğal ve kültürel değerlerini, şehir-insan-mekan ve doğa ilişkisini, yaşamın vazgeçilmez parçası haline gelen fotoğrafla geleceğe taşıyan özel sergi, 31 Temmuz Pazar tarihine kadar Mudanya Tahir Ağa Hamamı Kültür Merkezi’nde görülebilecek.

Öte yandan, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilerek Mudanya’nın kültürel yaşamına kazandırılan Tahir Ağa Kültür Merkezi, bu yıl Nisan ayında, usta fotoğraf sanatçısı Ara Güler’in ‘Şehir, Deniz ve İnsan’ temalı fotoğraf sergisiyle ziyarete açılmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X