Bursa’da zincirleme kaza: 10 yaralı

Mudanya Yolu üzerindeki Esentepe Batçığı içerisinde meydana gelen zincirleme kazada 1 TIR, 1 kamyonet ve 8 otomobil birbirine girdi. Kazada 10 kişi yaralanırken araç içerisinde sıkışan yaralılar kurtarma ekipleri tarafından çıkartılıp çevredeki hastaneler

Bursa’da zincirleme kaza: 10 yaralı

Haber-Foto: HAKAN GÖNÜL

Olay, merkez Nilüfer ilçesi Mudanya-Bursa yolu üzerinde bulunan Esentepe Batçığı içerisinde meydana geldi.

İddiaya göre, 16 BR 622 plakalı otomobil, 16 L 2685 plakalı otomobile makas atarken direksiyon hakimiyetini kaybedip sağ şeritte bulunan 16 SCK 78 plakalı araba ile çarpıştı. Bu sırada 32 PE 640 plakalı TIR sürücüsü kazayı görünce aracını durdurunca, arkadan gelen16 BTT 46 plakalı kamyonet, 16 R 3003, 16 KEM 11, 16 SGC 11, 16 CFJ 80, 16 NFS 32, plakalı otomobiller zincirleme olarak kaza yaptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve kurtarma ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen kurtarma ekipleri, otomobiller içerisinde sıkışan 4 kişiyi kurtardı. Kazada yaralanan 10 kişi, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Çekirge Devlet Hastanesi ve özel hastanelere kaldırıldı.

TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ

10 otomobilin karıştığı zincirleme kaza sebebiyle Mudanya-Bursa Yolu, durma noktasına geldi. Kontrollü olarak sağlanan trafik, hurdaya dönen araçların yoldan çekilmesiyle tekrar trafiğe açıldı.

Öte yandan kazada yaralanan vatandaşların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X