Bursa’da zincirleme kaza: 5 yaralı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde sabah saatlerinde yoğun sis ve buzlanma zincirleme kazalara sebep oldu. 30 aracın karıştığı zincirleme kazalarda 5 kişi yaralandı.

Bursa’da zincirleme kaza: 5 yaralı

Saat 07.30 sıralarında, İnegöl’den Alanyurt istikametine seyir halinde olan bir otomobil, köprülü kavşaktaki gizli buzlanma ve yoğun sis sebebiyle önündeki araca çarptı. Daha sonra 10 araç daha kazaya karıştı. Çevre yolunda itfaiye kavşağında 6 araç, Avarlar kavşağında 10, İnegöl’ün merkez caddelerinde de 4 araç çarpıştı. 

Kazalarda Müfit Aydemir, Aslı Aydemir, Seviday İrkilmez, Sabire Türkmen ve Elif Erçoban hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Emniyet ekipleri, İnegöl’ün çeşitli bölgelerinde meydana gelen kazalara müdahale etmek için büyük çaba sarf etti. Belediye ekipleri buzlanma olan bölgelerde tuzlama yaptı. Kazalarla alakalı tahkikat sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X