Bursa’da zirveye çıkacaklara son dakika şoku!

Bursa Teleferik, olumsuz hava koşulları nedeniyle geçici olarak hizmet dışı kaldı. İşletme tarafından, tesisin şiddetli rüzgâr sebebiyle bugün kapalı olacağı bildirilirken, sabah saatlerinden itibaren kuyrukta bekleyen vatandaşlar bu kararla şok yaşadı.

Bursa’da zirveye çıkacaklara son dakika şoku!

TAHA TÜTÜNCÜ

Bursa Teleferik, olumsuz hava koşulları nedeniyle geçici olarak hizmet dışı kaldı. İşletme tarafından yapılan duyuruda, tesisin şiddetli rüzgâr sebebiyle 25 Ocak tarihinde gün boyunca kapalı olacağı bildirildi.

Kapanma kararı, özellikle sabah saatlerinden itibaren tesise gelen vatandaşları zor durumda bıraktı. Teleferiğe binmek için yaklaşık 1 kilometreyi bulan kuyrukta bekleyen çok sayıda kişi, seferlerin iptal edildiğini öğrenince mağduriyet yaşadı.

Açıklamada, yolcu güvenliğinin öncelik olduğu vurgulanırken, hava şartlarının normale dönmesinin ardından seferlerin yeniden başlatılacağı ifade edildi. Yetkililer, güncel bilgilendirmelerin Bursa Teleferik’in resmi kanalları üzerinden paylaşılacağını duyurdu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X