Bursa’daki 25 milyon TL’lik tesiste geri sayım!

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Bursa’nın Orhaneli ilçesinde yapımı devam eden Göynükbelen Gençlik Kampı’ndaki son gelişmeleri kalme aldı…

Bursa’daki 25 milyon TL’lik tesiste geri sayım!

Aydın, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Tamamlandığında Türkiye’nin gençleri için müthiş bir kamp yeri olacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 25 milyon liralık desteğiyle yapımına başladığı Orhaneli’deki Göynükbelen Gençlik Kampı’nda hızlı bir çalışma sürüyor.

Önceki gün bürokratlarıyla Gönüykübelen’deki Gençlik Kampı şantiyesini gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Dört mevsim konaklamalı, spor ve etkinlik alanlarının bulunacağı yeni buluşma yerinizi çok seveceksiniz gençler. Yakında açıyoruz, az kaldı” diyerek müjde verdi.

Çam ağaçları içinde doğanın eşsiz cömertliğinde kamp yapacak gençlerin burayı çok seveceklerini düşünüyoruz. Türkiye’nin dört bir yanından buraya gelecek gençlerimizin Göynükbelen’e hayran kalacaklarını tahmin ediyoruz.

Projeye Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın katkısı da küçümsenemez. 20 milyon liralık ilk katkıya geçtiğimiz günlerde 5 milyon lira daha eklediğini öğrendik.

İhalesi ve kontrolü Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nca yapılan projenin önümüzdeki aylarda gençlerin hizmetine sunulması bekleniyor.

Projeyi Büyükşehir’e kabul ettiren Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt’un da gelinen aşamadan son derece memnun olduğunu görüyoruz. Çünkü; söz konusu projenin Alaçam bölgesine yapılması öngörülmüştü. Orhaneli’ye kaydırılan kamp projesi ilçenin gelişimine ve tanıtımına da büyük katkılar yapacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X