Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Bursa’daki bu ekip Guinness Dünya Rekoru denemesi yapacak

Gemlik Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, Sanatolya Halk Oyunları Topluluğu ve Öğretmen Akademisi’nin oluşturduğu ekip İstanbul’da gerçekleştirilecek “Horon Bizumdur” Guinness Dünya Rekoru denemesi için hazırlıklarını sürdürüyor.

Gemlik Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, Sanatolya Halk Oyunları Topluluğu ve

Bursa’da halk oyunları ekibi Guinness Dünya Rekoru denemesi yapacak…

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, rekor denemesi için hazırlıklarını sürdüren ekibi ziyaret ederek başarı diledi.

hl0fublwiaasydp

Deviren, şu açıklamayı yaptı:

“Gemlik’imizin gururu ekiplerimiz, İstanbul’da gerçekleştirilecek “Horon Bizumdur” Guinness Dünya Rekoru denemesi için hazırlıklarını sürdürüyor. Provalarını ziyaret ederek Gemlik Belediyesi Halk Oyunları Topluluğumuz ve Sanatolya Halk Oyunları Topluluğumuzun ve Öğretmen Akademimizin heyecanına ve emeklerine ortak olduk.

Seda Kara ve Egemen Kanvaz hocalarımızın özverili çalışmalarıyla hazırlanan ekiplerimiz, kültürümüzü ve horonun coşkusunu İstanbul’da en güzel şekilde yaşatacak. Büyük bir emek ve özveriyle hazırlanan tüm ekip arkadaşlarımıza başarılar diliyor, değerli hocalarımıza ve emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum.

Horon bizumdur, kültür bizumdur!”

hl0fubowoaajnfe hl0fubpwkaapljg


Avatar Seç KAPAT
Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) 22 Haziran itibarıyla yaz tarifesine geçiş
Sıradaki Haber BUDO’da yaz tarifesi başladı! İşte yeni saatler ve bilet fiyatları…