Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonu 9. sırada tamamlayan Bursaspor Yörsan, play-in mücadelesinde bugün Türk Telekom’u ağırlayacak. Nilüfer Tofaş Spor Salonu’nda saat 18.00’de başlayacak karşılaşmayı Emin Moğulkoç, Ali Şakacı, Nazlı Çisil Güngör üçlüsü yönetecek. Potanın Timsahları, tek maç eleme usulüne göre oynanacak karşılaşmayı taraftarının da desteğiyle kazanıp play-off yolunda dev bir adım atmak istiyor. Bugünkü maçının kazananı, play-off’a girecek 8. takım olabilmek için Galatasaray-Büyükçekmece maçının mağlubu ile bir maç daha oynayacak.
MUTLU ETMEK İSTİYORUZ
Bursaspor Yörsan Başkanı Sezer Sezgin, seyir zevki açısından taraftara iyi bir sezon izlettiklerini belirterek, “Play-in rakibimiz Türk Telekom güçlü bir takım. Saha avantajımız var. Tabii ki tek maçlar her zaman zordur. Denk ve tarafların kuvvet mücadelesi şeklinde geçeceğini düşünüyorum. Taraftarımızı güzel bir sezon sonu bekliyor ve bu maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz. Türkiye’de en çok ses getiren futbol kulüplerinden bir tanesi Bursaspor. Futbolda her şey çok iyi gidiyor. İnşallah biz de bu güzel organizasyona güzel bir şekilde ayak uydurmaya, taraftarlarımızı hem yeşil sahalarda hem parkede mutlu etmeye çalışırız” dedi.
BİZİ DESTEKLESİNLER
Başantrenör Serhan Kavut da sezon hedeflerinin gerçekleştiğini ve bunun mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Kavut, şunları kaydetti: “Play-in’e hazırız. Önce Türk Telekom maçından galibiyetle ayrılıp, sonrasındaki eşleşmeden gelen takımı yenmeye odaklanacağız. İlk 6 sıralamasındaki takımlar çok iyi bütçeli ve iyi organizasyonlarda mücadele eden takımlar. Bizim de önemli bir taraftar gücümüz var. Geçmiş yıllarda alt liglerde oynarken bile bizi yalnız bırakmadılar. Her maça gelip, destek verdiler. Bu maç sezonun en önemli maçı gibi gözüküyor. Bu maçta desteklerini bekliyoruz.”
PLAY-IN’DE BUGÜN
15. 30 Galatasaray-Büyükçekmece
18.00 Bursaspor Yörsan-Türk Telekom