Bursa’daki bu maça oyuncaksız gelmeyin!

Avrupa’ya veda eden yeşil beyazlılar bu akşam 20.30’da konuk edeceği Aliağa Petkimspor’u mağlup ederek ligdeki 3 maçlık yenilgi serisine son vermek istiyor. Bursaspor İnfo Yatırım, Aliağa Petkimspor ile oynanacak maç öncesinde taraftara çağrıda bulundu.

Bursa’daki bu maça oyuncaksız gelmeyin!

Basketbol Şampiyonlar Ligi’ne dörtlü averajla veda eden Bursaspor İnfo Yatırım, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 13. haftasında bugün Aliağa Petkimspor’u ağırlayacak.

Tofaş Spor Salonu’nda saat 20.30’da başlayacak karşılaşmayı Ali Serkan Emlek, Sinem Tetik Akbayrak, Göksun Öz hakem üçlüsü yönetecek. TOFAŞ, Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket ve Manisa Büyükşehir Belediye Spor’a kaybederek 3 maçtır galibiyete hasret kalan Potanın Timsahları taraftarının da desteğiyle Aliağa Petkimspor’u devirip moral bulmak istiyor.

Ligde play-off barajında yer alan iki ekip de 12 maçta 6’şar galibiyet ve mağlubiyet aldı. Bursaspor İnfo Yatırım, bu sezon evinde oynadığı 6 lig maçında sadece 1 kez kaybederken, Aliağa Petkimspor ise deplasmanda oynadığı 6 maçta sadece 1 kez kazanma başarısı gösterdi.

20.30/beIN SPORTS 5

Oyuncakla gelin çağrısı

Bursaspor İnfo Yatırım, Aliağa Petkimspor ile oynanacak maç öncesinde taraftara çağrıda bulundu. Yapılan paylaşımda, “Tüm taraftarlarımızı bu anlamlı kampanyaya desteğe davet ediyor; atkı, bere, eldiven ve peluş oyuncaklarla 23 Aralık Cumartesi günü (bugün) 20.30’da Aliağa Petkimspor’u konuk edeceğimiz maçımıza bekliyoruz. Bu hafta kalplerimiz deprem bölgesindeki çocuklarımız için atıyor” denildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X