Bursa’daki bu okulda minikler hayvanlarla iç içe…

“Okul öncesi, geleceğin güvencesi” sloganı ile yola çıkan “Görükle Çocuk Akademisi” açılışını Nilüfer Belediyesi Başkanı Mustafa Bozbey ve davetlilerin katılımı ile geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen tören ile açıldı. Görükle Çocuk Akademisi, bünyesi

Bursa’daki bu okulda minikler hayvanlarla iç içe…

Törende kısa bir konuşma yapan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, okul öncesi ağitimi verecek olan Görükle Çocuk Akademisi’nin, minik yavruların gelişimi için tüm donanım ve stratejiye sahip olduğunu belirtti.

HAYVANAT BAHÇESİ VAR

Görükle Çocuk Akademisi kendi bünyesi içersisinde hayvanat bahçesine sahip Türkiye’nin ve Bursa’nın ilk ve tek eğitim kurumu konumunda.

Okulun bahçesinde konuşlandılaran küçük ve özel barakaların içerisinde, tavşan, süs tavukları, sülün, güvercin gibi hayvanlar bulunmakta.

Okul bahçesinde bulunan hayvanat bahçesi sayesinde iletişimi kuvvetlendirmek ve canlıların yaşam biçimi hakkında bilgi sahibi olunmasını hedefleyen kurum, yine okulun bahçesinde özel alanlarda mevsimlere uygun olarak ekolojik olarak ürün yetiştirmekte. Bu sayede miniklerin, toprak ile haşır neşir olması sağlanmakta, klasik eğitimin yanı sıra doğayla iç içe olması da sağlanmakta.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X