Bursa’daki bu otelde yer bulmak imkansız! Bayram öncesi akın ettiler

Nilüfer’de faaliyet gösteren kedi-köpek oteli, bayram öncesinde kapasitesini doldurdu.

Bursa’daki bu otelde yer bulmak imkansız! Bayram öncesi akın ettiler

Derya Demir Pınar- Melis Erkek

Tatile giden vatandaşların, can dostlarını bırakmak için otele yoğun talep gösterdiğini söyleyen işletme sahibi Ahmet Ersan Ablak, “Şu an belki yer boşalır diye bayram için sırada bekleyen 30 kişi var. Ancak şu an boş yerimiz kalmadı” dedi.

64 farklı odada, 4 metrekarelik alanda, 7/24 çalışan havalandırma sistemi ile hizmet verdiklerini dile getiren Ahmet Ersan Ablak, “Odalarımız 24 derece. Ayrıca 7/24 çalışan kamera sistemimiz bulunuyor. Müşterilerimiz, bu kameralar aracılığıyla kedi ya da köpeklerini istedikleri zaman izliyorlar. Can dostların burada konaklama süresi, müşterilerimizin iş durumuna göre değişiyor. İsteğe göre 2 gün ya da 3-4 ay bırakan da oluyor. Köpeklerde gecelik konaklama fiyatı 100 liradan başlıyor, kedilerde ise fiyat 75 lira” diye konuştu.

KEDİLERE EVDEKİ ORTAM

Kedi ya da köpekleri otele teslim etme şartlarını anlatan Ablak, “Kedilerde oda tasarımı tamamen sahibine ait. Mama kabını, kumunu oyuncaklarını yani evlerindeki ortamı buraya taşıyabiliyorlar. Köpeklerde ise mama kabını ve mamasını talep ediyoruz. Ayrıca her gelen dostumuzun aşılarının tam olması ve veterinerden sağlık raporu temin edilmesi lazım. Bu şartları sağlayan tüm dostlara kapımız açık. Kedilerin temizliğini sağlıyoruz. Köpeklerle ise sabah 9’dan akşam 7’ye kadar ilgilenen personelimiz mevcut. Köpekler için ayrıca özel çiftliğimiz bulunuyor. Yine buradaki personelimiz sabah 11’den akşam 5’e kadar köpeklerle ilgileniyor. Köpekler için kreş sistemimiz de mevcut. İşi olan vatandaşlar, köpeklerini sabah bırakıp akşam alıyorlar. Ayrıca köpeklere tuvalet, ileri itaat ve sosyalleştirme eğitimi de veriyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X