Bursa’daki bu yol yaya trafiğine de kapatıldı

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, Mudanya İstasyon Caddesi’ndeki çalışmayı köşesine taşıdı… 

Bursa’daki bu yol yaya trafiğine de kapatıldı

Yılmaz, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Mudanya’da… Eski tren istasyonu olan Montania Otel’le, Demirhane arasında bir zamanlar çadır kampları vardı.

Süreç içinde…

Bölge yapılaşsa da, sahil yaz mevsiminde denize girenleri, her mevsim yürüyüş yapanları ağırlamaya devam etti.

Buradaki…

İstasyon Caddesi’nde  kış aylarında sahil düzenleme çalışmasına başlandı. Büyükşehir Belediyesi projesinde çalışma nedeniyle yol araç trafiğine kapatılırken yayalar için koridor bırakıldı.

Ne var ki…

Geçen ay, su gelince yolda göçme oldu. Bunun üzerine müteahhit firma, araç trafiğinden sonra yolu yaya trafiğine de kapattı, ama yoldaki binalarda yaşayanların evlerine ulaşamamaları sorunu doğdu.

İşte…

Bu soruna, proje sahibi olarak Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler el koydu ve müteahhitten yolun yayalara açılmasını, çalışmanın da kısa sürede bitirilmesini istedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X