Bursa’daki canlı bombada PKK şüphesi!

Bursa’da dün yaşanan ve ucuz atlatılan canlı bomba saldırısında gözler PKK terör örgütüne döndü. Saldırıyı hangi örgütün gerçekleştirdiğine dair bugün bir açıklama yapılması bekleniyor.

Bursa’daki canlı bombada PKK şüphesi!

Ulucami’de dün yaşanan canlı bomba saldırısında 25 yaşlarındaki kadın terörist parçalanarak hayatını kaybetmişti. Olayda 8 kişi yatarak tedavi altına alınırken, 10’dan fazla kişi de ayakta tedavi sonrası taburcu olmuştu.

Soruşturmayı Cumhuriyet Savcısı nezaretinde hassas ve titiz bir şekilde sürdüren Bursa Emniyet Müdürlüğü, cesetten alınan parmak izi ve DNA parçalarını kriminal laboratuara gönderdi.

İstihbarat birimleri tespit edilen bir sahte kimlik üzerinden giderek, bombayı Bursa’ya getiren, canlı bombayı barındıran ve başka şehirden Bursa’ya gönderen ilişkili olduğu kişileri İstanbul, Afyon, Mardin ve Urfa’da gözaltına aldı.

Şahısların sorgulamasının sürdüğü, sağlık raporlarının alındığı ve Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla soruşturmanın genişletileceği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X