Bursa’daki dev organizasyonda son gün! En büyük kim olacak?

Tofaş Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde 11-15 Nisan tarihlerinde Bursa’da düzenlenen Gençler Basketbol Şampiyonlar Ligi (Youth BCL) organizasyonu bugün final ve sıralama maçlarıyla sona erecek.

Bursa’daki dev organizasyonda son gün! En büyük kim olacak?

8 farklı ülkeyi temsil eden 10 Basketbol Şampiyonlar Ligi kulübünün 18 yaş altı takımlarının katılımıyla gerçekleştirilen turnuvanda başarılı bir pqerformans sergileyen TOFAŞ ilk 4 maçını kazanarak yarı finale adını yazdırmıştı.

Basketbol Şampiyonlar Ligi CEO’su Patrick Comninos, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Dinçer ve Tofaş Spor Kulübü Genel Menajeri Tolga Öngören bugün saat 12.00-13.00 arasında Tofaş Spor Salonu’nda basın mensuplarıyla bir araya gelecek.

Turnuvada ülkemizi ve Bursa’yı temsil eden TOFAŞ ile birlikte Basketball Academy Numburk, Hapoel Jerusalem, Oostende CORETEC Basketball Academy, Igokea m:tel, UCAM Murcia COC Oftalmología, Rytas Vilnius, Porsche BBA Ludwigsburg, Bnei Herzliya ve Lenovo Tenerife takımları mücadele ediyor.

GÜNÜN PROGRAMI

13.15 7’lik-8.’lik maçı
15.30 5’lik-6.’lık maçı
17.45 3.’lük-4.’lük maçı
20.00 Final maçı

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X