Bursa’daki Devler Ligi maçını kaçırmayın!

Bursa ekibi, bu akşam saat 20.00’de Fransız ekibi Cholet Basket ile oynayacağı karşılaşmadan taraftarının da desteğiyle galibiyetle ayrılıp 2’de 2 yapmak istiyor.

Bursa’daki Devler Ligi maçını kaçırmayın!

TOFAŞ Basketbol Takımı, FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi TOP 16 turu I Grubu 3. haftasında bu akşam evinde grubun bir diğer Fransız temsilcisi Cholet Basket ile karşılaşacak.

Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda saat 20.00’de başlayacak mücadeleyi Bosna Hersek’den Ademir Zurapovic, Yunanistan’dan Georgios Poursanidis, İtalya’dan Lorenzo Baldini hakem üçlüsü yönetecek. TOP 16 turuna İspanya’da aldığı Unicaja Malaga mağlubiyetiyle başlayan ardından sahasında SIG Strasbourg’u net bir skorla yenmeyi başaran Bursa temsilcisi, taraftarının desteğiyle evinde 2’de 2 yapmayı hedefliyor.

6 MART’TA FRANSA’DA

Mavi Yeşillilerde Manisa BB maçında sakatlık yaşayan oyuncular Tolga Geçim ve Marcus Denmon’ın durumları maç saati belli olacak. TOFAŞ Basketbol Takımı bu mücadelenin ardından Basketbol Şampiyonlar Ligi TOP 16 turunda sıradaki maçını 6 Mart’ta Cholet Basket ile bu kez deplasmanda yapacak. Mavi Yeşilliler, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde ise pazar günü saat 18.00’de sahasında Aliağa Petkimspor ile ile kozlarını paylaşacak. Bu akşam oynanacak karşılaşmanın biletleri 60 ila 300 TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

20.00/Tivibu Spor

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X