Bursa’daki esrarengiz kayıpta cinayet şüphesi

Kayıp kadınla ilgili beklenen rapor Adli Tıp’tan geldi. Uzmanlara göre, esrarengiz kayıpta cinayet şüphesi var.

Bursa’daki esrarengiz kayıpta cinayet şüphesi

OKTAY KAYALAR

 

Yenişehir’de emlakçılık yapan Sadiye Şensözlü (51) bundan 3 ay önce lüks aracıyla birlikte esrarengiz şekilde ortadan kayboldu. Üç çocuk annesi olan Şensözlü’nün yakınları bunun üzerine polise başvurdu.

DNA SONUCU ÇIKTI

Kaybolduktan 3 gün sonra Şensözlü’nün İznik Gölü’nün Göllüce mevkiinde terk edilmiş halde bulunan cipinde kan izlerine rastlanmıştı. Araçtan alınan kan örnekleri Adli Tıp’ta incelendi. 

DNA testlerine göre kan örnekleri Sadiye Şensözlü’ye ait çıktı. Uzmanlara göre bu durum, kayıp kadının cinayete kurban gitmiş olabileceği ihtimalini akıllara getiriyor.

O İDDİA YALANMIŞ

Ayrıca, polisin ilk günlerdeki araştırmasında kayıp kadının Orhangazi Gölyaka’da bir erkek ile görüldüğü, ikilinin büfeye giderek içecek aldığı öne sürülmüştü. Bunun üzerine geriye dönük güvenlik kamerası kayıtları da polisler tarafından incelendi. Ancak kamera kayıtlarında iddiayı doğrulayan herhangi bir görüntüye rastlanılamadı.

KÖPEKLER DE ARAMIŞTI 

Cipi İznik Gölü kıyısında terk edilmiş olarak bulunan emlakçı Sadiye Şensözlü’yü özel eğitimli köpekler de aramıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X