Bursa’daki FETÖ operasyonunda 14 kişi adliyede

Bursa merkezli 4 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 5’i eski polis, 14 kişi adliyeye sevk edildi.

Bursa’daki FETÖ operasyonunda 14 kişi adliyede

Bülent CİVANOĞLU

Bursa merkezli Ankara, İstanbul ve Balıkesir’de, düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda, örgütün gizli haberleşme programı Bylock kullanıcısı olduğu tespit edilen 5’i eski polis, 14 kişi gözaltına alındı.

FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında, gizli haberleşme programı Bylock kullanıcısı olduğu tespit edilen 5 eski polis ile 10 emniyet personeli yakını hakkında Bursa Cumhuriyet Savcılığınca yakalama kararı çıkarıldı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Bursa, İstanbul, Ankara ve Balıkesir’de dün eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda 14 şüpheli gözaltına alındı. Bir şüphelinin ise arandığı bildirildi.

Operasyonda gözaltına alınan biri komiser 5 eski polis ile 9 şüpheli emniyetteki sorgulamalarının ardından bu sabah adliyeye sevk edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X