Bursa’daki kan donduran cinayette 2 tutuklama

Bursa’nın Orhangazi ilçesindeki Küçük Sanayi Sitesi’nde yabancı uyruklu bir kişinin silahla kafasından vurularak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 4 kişiden 2’si tutuklandı.

Bursa’daki kan donduran cinayette 2 tutuklama

Orhangazi’de dün Küçük Sanayi Sitesinde meydana gelen olayda Afgan uyruklu Hakim Muhammed isimli bir şahıs başından silahla vurulmuş, cesedi ise çuval içine konarak otoyol kenarına atılmıştı.

Olay sonrasında Orhangazi Jandarma Komutanlığı ekipleri cinayet zanlısı olduğu belirlenen İbrahim K. İle birlikte kendisine yardım ettikleri ileri sürülen Gül M.(26), Habib Y.(25) ve Amir M.(26) isimli Afgan kökenli 3 kişiyi daha gözaltına alınmıştı.

Geniş güvenlik önlemleri altında Orhangazi Adliyesine sevk edilen 4 zanlıdan cinayeti işlediği belirlenen İbrahim Ki İle birlikte Amir M. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer iki Afgan kökenli zanlı ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

İHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X