Bursa’daki kazada hayatını kaybeden Leyla Yalçın’a son veda

Bursa-Ankara karayolunda dün yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu yaşamını yitiren işçilerden Leyla Yalçın için cenaze töreni düzenlendi.

Bursa’daki kazada hayatını kaybeden Leyla Yalçın’a son veda

Yalçın’ın cenazesi, merkez Osmangazi ilçesi Yeşilova Mahallesi’ndeki Pancarlık Camisi’ne getirildi.

Törene, Leyla Yalçın’ın eşi Sunay Yalçın, babası Remzi ve annesi Ümmügül Vatan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bakan Müezzinoğlu, aile bireylerine taziyelerini iletti.

Burada kılınan namazın ardından, cenaze aracına konulurken kızının tabutuna sarılan anne Ümmügül Vatan’ı, Bakan Müezzinoğlu “Allah sabır versin” diyerek teselli etti.

Yalçın’ın cenazesi, toprağa verilmek üzere Hamitler Mezarlığı’na götürüldü.

Leyla Yalçın’ın, 1 ve 8 yaşlarında, Selin ile Tuana adlı çocukları bulunduğu öğrenildi.

YOLA ÇIKARKEN EŞİNE, ‘ÇOCUKLARIMA İYİ BAK’ DEMİŞ

Ağıtların yakıldığı cenaze töreninde güçlükle ayakta durabilen eşi Sunay Yalçın, “Leyla ile 10 yıl önce evlenmiştik. Ailesine çok düşkündü. Onu ben uğurladım. Ayrılırken bana, ‘Kızlarıma iyi bak. Sakın bensiz bir yere gitme’ dedi. Sanki ölüm içine doğmuştu” dedi.

Leyla Yalçın’ın ikiz kardeşi olan Levent Vatan ise “Leyla hayat doluydu. Kızları 9 yaşındaki  Selin ile 1.5 yaşındaki Tuana’ya çok düşkündü. Ailesini çok seviyordu. Ölüm haberi bizi yıktı, perişan etti” diye konuştu.

Gelininin oğlundan ayrı olarak ilk kez bir yolculuğa çıktığını belirten Zeynep Yalçın ise “Güle oynaya evden ayrıldılar. Oğlum onu uğurladıktan sonra eve döndü. Daha sonra acı haberi aldık. İnanamadık” diye konuştu.

Fabrikada 5 yıldır işçi olarak çalışan Leyla Yalçın’ın cenazesi öğlen Kemerçeşme Mahallesi Pancarlı Camii’nde öğlen kılınan cenaze namazının ardından Hamitler Mezarlığı’nda toprağa verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X