Bursa’daki korkunç kazada acı detay

Bursa’da meydana gelen feci kazada ölen 4 kişiden biri olan profesyonel fotoğrafçı Semih Ural’ın (57) bugün doğum günü olduğu öğrenildi. 1 çocuk babası Ural, yarın doğum gününde toprağa verilecek.

Bursa’daki korkunç kazada acı detay

Barakfakih mevkisinde freni arızalanan 18 AA J361 dorse plakalı TIR, yolun karşı şeridine geçerek çok sayıda araca çarptı. Araçları sürükleyen TIR, güçlükle durabildi.

Bunun üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi.

İlk belirlemelere göre kazada 4 kişi öldü, 20 kişi yaralandı. Yaralılar kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Gidiş şeridi kontrollü olarak ulaşıma açıldı

Olay nedeniyle ulaşıma kapanan yolun Bursa’ya gidiş şeridi, Ankara istikametine ters yönden kontrollü olarak ulaşıma açıldı. Bursa yönüne trafik ise alternatif yollardan sağlanıyor.

TIR hariç kazaya karışan araçlar, çekicilere yüklenerek götürüldü. Halen kapalı olan Ankara istikametinde bulunan TIR’ın kaldırılması için çalışmalar ise sürüyor.

TIR sürücüsü gözaltında

Olayın ardından Başsavcılıkça başlatılan kazayla ilgili soruşturma kapsamında, hafif yaralanan TIR sürücüsü F.E. tedavisinin ardından Kestel İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

Doğum gününde toprağa verilecek

Kazada hayatını kaybedenlerden 4 kişiden biri olan Semih Ural’ın, bugün doğum günü olduğu öğrenildi.

Profesyonel fotoğrafçı olduğu öğrenilen 1 çocuk babası Ural, doğum gününde toprağa verilecek.

AA – DHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X