Bursa’daki korkunç kazadan geriye bu fotoğraf kaldı

Bursa-Ankara karayolunun Mezitler mevkiinde bir otobüsün devrilmesi sonucu 7 kişi öldü, 39 kişi de yaralandı. Üyelerin yola çıkamadan önce sendika binası önünde şoförle birlikte fotoğraf çektirdikleri ortaya çıktı.

Bursa’daki korkunç kazadan geriye bu fotoğraf kaldı

Bursa’nın İnegöl İlçesi yakınlarında, Türk Metal-Sen üyesi işçileri taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, daha önce yaşamını yitirenler arasında olduğu bildirilen Refika Barışsever’in yaralı olduğu anlaşıldı.

 

Kazada Leyla Çiçek, Meyse Keskin, Özlem İnan, Fatma Hacıoğlu, Güleydan Sezer, Elvan Mutlu ve Leyla Yalçın yaşamını yitirirken, halen İnegöl Devlet Hastanesi’nde 34, İnegöl’deki bir özel hastanede 1, Bursa’daki hastanelerde 2 ve Bozüyük Devlet Hastanesi’nde de 2 yaralının tedavisi devam ediyor. 

Türk Metal Sendikası Bursa 1’nolu Şubesi’ne üye kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde düzenlenecek olan Kadın İşçileri 22. Büyük Kurultayı’na katılmak üzere Ankara’ya gittikleri öğrenildi. Kadınların bu sabah neşe içinde otobüslere binmeden önce çektikleri fotoğrafları da sosyal medya hesaplarına yükledikleri görüldü. 

Kazada yaralananlar arasında bulunan Türk Metal- Sen Kadın Kolları Başkanı Selda Tekman’ın da yaralı olduğu öğrenildi. Tekman’ın dün doğum gününü kutladığı da bildirildi.

Kaza nedeniyle diğer üç otobüsün de Ankara’ya gitmeyerek Bursa’ya döndükleri ve Kurultayın da kaza nedeniyle ertelendiği bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X