Bursa’daki okulda yemek saatine kartlı izin

Bursa’da öğrencilerin öğle tatilinde okul dışına çıkışlarının yasaklanması nedeniyle velilerin tel örgüler arasından yemek servisi yaptığı Şehit Onbaşı Tolga Taştan İlkokulu’ndaki sorun çözülüyor.

Bursa’daki okulda yemek saatine kartlı izin

Öğrencilerin öğle tatilinde okul dışına çıkışlarının yasaklanması nedeniyle velilerin tel örgüler arasından yemek servisi yaptığı Şehit Onbaşı Tolga Taştan İlkokulu’ndaki sorun çözülüyor. Yarından itibaren yemekhane ve kantini kullanmayan öğrencilerin velileri için kart hazırlanacak. Kartı teslim eden veliler, 40 dakikalık sürede çocuklarını yemeğe götürebilecek.

Öğrenci ve velilerin karşılaştığı sıkıntının basında yer almasından sonra Şehit Onbaşı Tolga Taştan İlkokulu yönetimi yemekhaneyi ve kantini kullanmayan öğrencilerin velileri için özel ziyaretçi kartı hazırlatıyor. Bu kartları alan veliler, yemek ihtiyacı için öğle arası verilen 40 dakikalık süre içersinde okula gelip kartlarını bırakarak çocukları evlerinde, lokantalarda veya parklarda karınlarını doyurup tekrar okula teslim edebilecek.

Velilerin öğrencilere okul içerisinde yiyecek vermelerine izin verilmeyeceğini belirten yetkililer, uygulamanın yarın başlayacağını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X