Bursa’daki patlamayla ilgili 2 tutuklama

Bursa’da dün patlamanın yaşandığı ve 5 kişinin hayatını kaybedip 16 kişinin yaralandığı fabrikanın sahibi Şükrü Demir ve iş yerinin İş Güvenliği Uzmanı Tuğba T. tutuklandı. Fotoğrafta beyaz montuyla görülen ön sıradaki Şükrü Demir, patlamada hayatını kayb

Bursa’daki patlamayla ilgili 2 tutuklama

Bülent Civanoğlu / OLAY

Bursa dün sabah Gürsu’daki bir tekstil-boya fabrikasında yaşanan patlamayla uyandı. Bu acı olayda fabrika sahibinin oğlu Yavuz Demir’in de aralarında bulunduğu 3’ü Suriyeli 5 kişi yaşamını yitirdi, 16 kişi de yaralandı. İhmal iddialarının da gündemde olduğu olayla ilgili inceleme ve araştırmalar sürerken, işyeri sahibi Şükrü Demir (58) ile iş güvenliği uzmanı Tuğba Tongaç gözaltına alındı. Gözaltına alınan Demir ve Tongaç ‘taksirle adam öldürmek’ suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

ÖNCE CENAZEYE SONRA CEZAEVİNE

Şükrü Demir, oğlunun Emirsultan’dan ikindi namazından sonra kaldırılan cenazesine ise özel izinle katıldı. Polislerin gözetiminde oğlunun cenaze namazına katılan Şükrü Demir’in mezarlığa gitmesine ise izin verilmedi. 

Bir hayli üzgün olduğu görülen Şükrü Demir, oğlunun cenaze namazını kıldıktan sonra kısa bir süre taziyeleri kabul etti ve daha sonra cezaevine götürüldü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X